Singles’ Day 2018

Vier jezelf! Tijdens Singles’ Day (11/11) ontvangen jouw bezoekers de scherpste deals om zichzelf te verwennen. Want Singles’ Day is dé feestdag voor singles. Cadeaus voor jezelf: van parfum tot boeken en van smartphones tot tassen want single zijn is een feest! 

Singles’ Day, ook wel ‘Vrijgezellendag’ genoemd, is een van oorsprong Chinese feestdag. Al sinds 1993 vieren jongeren hier hun vrijgezellenbestaan. Hoewel het aanvankelijk een studentenfeestdag was, is Singles Day inmiddels uitgegroeid tot een populaire feestdag die ook buiten China gevierd wordt.

Aanstaande zondag is het weer zover! Om alvast in de stemming te komen, zijn er, vanaf 8 november om 00:00, al elke dag nieuwe deals. Met Singles’ Day zelf als hoogtepunt, dan zullen uiteraard de allerbeste deals verschijnen! Om deze feestelijke dag te promoten, zijn er banners beschikbaar gesteld. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties/campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Looptijd: 8 november 2018 t/m 11 november 2018

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/singles-day/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin