Kortingscode sieraden

Sieraden

Vanaf 6 december hebben we een kortingscode op sieraden en juwelen van 10%! Tijd om het sieraden assortiment van bol.com met zijn mooie merken zoals Ti Sento onder de aandacht te brengen op jouw website. Ga jij deze sprankelende korting communiceren naar jouw bezoekers?!

Naast het feit dat veel mensen de kerstboom versieren, pakken zij ook extra uit met versieringen voor hun outfits tijdens de feestdagen. Vorige week kwamen we met de gave partylooks voor de kleintjes die je kunt uitlichten op je website, en deze week hebben we 10% korting op sieraden je partylook vervolgens ook nog helemaal af maken! Schrijf jij een modegerelateerd blog/artikel over 1e kerstdag, 2e kerstdag of oud en nieuw? Vergeet de bezoekers dan niet te vertellen hoe zij nog meer kunnen schitteren op deze speciale dagen!

Bij gebruik van de kortingscode ‘SIERADEN’ ontvangt men 10% (extra) korting op sieraden, dus ook op sieraden die al afgeprijsd zijn! Deel deze kortingscode op jouw website of blog zodat ook jouw bezoekers hier van kunnen profiteren. Jij krijgt commissie over de order wanneer de bestelling via jouw partnerlink wordt gedaan en de klant kan voordelig winkelen.

Actievoorwaarden:

  • Looptijd 6 december t/m 26 december 2017
  • De code kun je invoeren in je winkelwagen. De (extra) kassakorting wordt hier direct verrekend.
  • Korting geldt alleen indien bol.com de verkoper is (“Verkoop door bol.com”). Sieraden verkocht door andere verkopers zijn uitgesloten van de korting.
  • De kortingscode werkt niet in combinatie met andere bol.com kortingscodes.

Kijk hier voor de landingspagina

Geplaatst in Campagnes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*