Sale / Solden!

Het nieuwe jaar heeft nu al veel goeds in petto! Vanaf 27 december start bij bol.com namelijk de Sale/Solden. Dat betekend dat de kortingen op veel verschillende producten tijdens de Sale/Solden maand alleen maar oplopen.

Heb jij als voornemen in 2018 actiever aan de slag te gaan met je website? Of om het Partnerprogramma vaker in te zetten op je website? Dan is dit de perfecte gelegenheid om je bezoekers van deze fantastische actie te laten profiteren. Vaak hebben wij voor onze Nederlandse en Belgische partners dezelfde banners klaarstaan in het Partnerprogramma. Echter pakken we het met deze campagne net iets anders aan:

Nederland

Sale
Sale bij bol.com! Ga jij deze sales communiceren op jouw website? Motiveer je bezoekers door de voordelen van online shoppen uit te lichten: favoriete artikelen shoppen op bol.com en deze thuis laten bezorgen inplaats van aankopen sjouwen of in de rij staan voor koopjes! 

Looptijdwoensdag 27 december 2017 t/m 31 januari 2018

België

Braderij 
In België beginnen we met de Braderij. Ben jij nog onbekend met de term Braderij? Deze term is ontstaan tijdens de volksfeesten in Vlaanderen, vroeger werd hier namelijk haring en vlees gebraden. Nou gaan we geen haring en vlees braden bij bol.com maar vieren we Braderij met extreme korting!

Looptijd:  27 december 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018

Solden
Na de Braderij volgt de Solden campagne! Stuur je bezoekers naar de mooiste koopjes met tekstlinks, productlinks en banners!  Vertel jij je bezoekers over de korting dop (hand)tassen & portemonnees die tot 60% oploopt?
Wij overschrijven de banners van Braderij naar Solden in het Partnerprogramma waardoor jullie hier niet aan hoeven te denken en de banners zichzelf aanpassen.

Looptijd: woensdag 3 januari t/m woensdag 31 januari 2018

Om een mooie commissie te verdienen in de maand januari hebben we banners voor zowel Braderij, Sale en Solden klaarstaan in het Partnerprogramma in de volgende formaten:

Bannerformaten:

  • 120 x 600
  • 300 x 250
  • 468 x 60
  • 728 x 90
  • 500 x 500

Actiepagina: https://www.bol.com/nl/m/voordeel/sale-solden/index.html#

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin