Sale & Solden 2020!

Sale

Het is weer zover! De Sale en Solden zijn aangebroken! Jouw bezoekers kunnen vanaf nu profiteren van de mooiste deals op bol.com. Laat ze deze scherpe kortingen niet missen en kijk welke banners we voor jou beschikbaar hebben!

Profiteer nu van deze beste koopjes tijdens onze seizoensopruiming. Wees er snel bij, want op = op! Het grote voordeel aan online sales of deals shoppen? Je kunt lekker thuis vanaf de bank je favoriete artikelen zoeken, je hoeft niet urenlang te wachten bij de kassa of met je aankopen te sjouwen, want die brengen wij gewoon bij je thuis. Past dit bij jouw bezoekers en wil je hen op de hoogte stellen? Plaats dan snel één van de banners!

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 20 december klaar in de formaten: 500×500 en 300×250. Daarnaast zijn de banners in twee versies beschikbaar:

  1. De Sale-banners (NL)
  2. De Solden-banners (BE)

Looptijd:
Sale (NL): 20 december t/m 31 januari 2020
Solden (BE): 3 januari 2020 t/m 31 januari 2020

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/sale-solden

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*