Nu verkrijgbaar bij bol.com

Motorola heeft twee nieuwe smartphones ontwikkeld, de Moto G6 en de G6 Play. Deze stijlvolle telefoons zijn nu verkrijgbaar bij bol.com. Om deze release onder de aandacht te brengen hebben wij twee banners voor jou beschikbaar gesteld.

 

 

Motorola Moto G6 Play

De Moto G6 Play heeft een grote accucapaciteit, maakt prachtige foto’s en heeft een bijna randloos design. De smartphone is voorzien van een dual sim en heeft een 5,7 inch edge-to-edge HD+ scherm waarop je al jouw films, series en foto’s goed kunt bekijken.

Motorola Moto G6

De Moto G6 is een dual sim smartphone, voorzien van een 5,7 inch edge-to-edge Full HD+ scherm. De smartphone heeft een dubbele camera waarmee je mooie foto’s kan maken zowel in lichte als donkere omstandigheden. Je kan de telefoon ontgrendelen met zowel je vingerafdruk als je gezicht. Daarnaast heeft de Moto G6 een snelle processor, grote accucapaciteit en hij laadt snel op.

Laat jouw bezoekers weten dat de Moto G6 en G6 Play nu verkrijgbaar zijn bij bol.com, door de banner op jouw website te plaatsen.

Je kunt de banner aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De volgende bannerformaten zijn beschikbaar:

  • 300×250
  • 728×90

Looptijd: 04-06-2018 t/m 17-06-2018
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/ra/algemeen/motorola-moto-g6-en-g6-play-nu-beschikbaar/37445/index.html

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*