Krijg het kinderboekenweekgeschenk cadeau!

Van 3 t/m 14 oktober is het zo ver: De 64e editie van de Kinderboekenweek! Dit jaar staat de week helemaal in het teken van vriendschap en het motto bij dit thema is Kom Erbij! Het Kinderboekenweekgeschenk ‘De Eilandenruzie’, onderdeel van de Costa Banana serie, is dit jaar geschreven door Jozua Douglas.

Klanten krijgen nu dit geschenk cadeau bij aankoop van tenminste €10 aan Nederlandstalige kinderboeken. Van prentenboeken voor de allerkleinsten tot boeken voor nieuwsgierige en leesgrage tieners. Het papieren geschenk wordt verstuurd wanneer er ten minste € 10,- aan papieren Nederlandstalige kinderboeken gekocht wordt, het digitale geschenk wordt verstuurd wanneer er ten minste € 10,- aan ebooks gekocht wordt. Het is dus niet mogelijk papieren boeken en ebooks te combineren om aan € 10,- te komen en zodoende het geschenk te ontvangen.

Om de kinderboekenweek op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners staan klaar in de volgende formaten:

De mogelijke formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Looptijd: 3-10-2018 t/m 14-10-2018
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/kinderboekenweek/index.html

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing