Kinderboekenweek

Vandaag is alweer de 63ste kinderboekenweek van start gegaan! Deze keer geheel in het thema “griezelen”. Onder het motto: Gruwelijk eng! Klanten krijgen, bij besteding vanaf 10 euro aan Nederlandstalige kinderboeken, een gratis kinderboekenweekgeschenk, deze actie geldt gedurende de periode 4 t/m 15 oktober*. Het gratis kinderboekenweekgeschenk is het griezelligeboek “kattensoep” geschreven door Janneke Schotveld.

Vertel jij op jouw website ook over de kinderboekenweek? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om een banner te plaatsen om je klanten door te sturen naar bol.com. Daarnaast hebben we wat leuke tips voor als je inspiratie nodig hebt om een blogartikel over de kinderboekenweek te maken. Er staan banners klaar in je Partnerprogramma account onder het tabblad ‘promotiemiddelen’ in de formaten 120×600 en 300×250.

Looptijd: 4 t/m 15 oktober 2017
Landingspagina
*Bij besteding van ten minste 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken (ook ebooks) tijdens de kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober). Geldt niet voor tweedehands boeken en boeken van externe verkopers. Op=op!

300250_kinderboekenweek_2017.jpg

Tips:

– Kun jij je de kinderboekenweek nog herinneren van toen je kind was? Vertel hoe dit bij jou op school of zelfs in de bibliotheek gevierd werd of plaats een lijstje op je website of blog met daarin de 10 kinderboeken die jij (vroeger) het meest hebt gelezen.
– Verwijs op je website naar de top 10 kinderboeken bij bol.com of maak een bestsellerlijstje aan via je Partnerprogramma account (te vinden in het tabblad ‘promotiemiddelen’).
– Het thema van deze kinderboekenweek is griezelen. Leuk idee dus om te vertellen wat voor griezelverhalen jij hebt mee gemaakt, of om kids uit te nodigen hun griezellige verhalen te delen.

Schrijf jij een artikel op je website over de 63ste editie van de kinderboekenweek?! Laat het ons weten in een reactie!

Geplaatst in Campagnes
2 reacties op “Kinderboekenweek
  1. Ingrid schreef:

    Mijn website draait om Kinderboeken. Sinds het thema bekend is, heb ik de themapagina aangevuld. Inmiddels is het een prachtige verzameling met geweldige ideeën waarvan ik er verschillende al uitgeprobeerd heb (zie de foto’s bij het bericht): http://www.kinderboekenjuf.nl/kinderboekenweek/kinderboekenweek2017-gruwelijk-eng/

    • Julia schreef:

      Wat gaaf om te horen! Ook leuk om te zien dat je al actief gebruik hebt gemaakt van het promotiemateriaal bij je artikelen, slim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin