Kersttrends 2018

Kunnen jouw bezoekers niet wachten met het optuigen van de kerstboom, klinkt “last christmas” al weken door hun speakers en denken zij nu al na over het kerstmenu? Inspireer ze dan ook nu al met dé kersttrends van 2018. 

Creëer met de juiste artikelen in no-time een supergezellige kerstsfeer. Doe het met originele woonaccessoires zoals kussens, kaarsen en kransen of versier je huis van binnen en buiten met kerstverlichting. En dan vergeten we bijna het belangrijkste: de kerstboom! Echte kerstbomen of kunstbomen en natuurlijk kerstballen in alle maten en kleuren. Tot slot creëer je de feestelijkste kersttafel met de mooiste tafeldecoratie; van luxe servies en kirstallen glazen tot mooie besteksets. Kortom, bij bol.com vinden jouw bezoekers alles voor een piekfijne kerst.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten, zijn er banners beschikbaar gesteld. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties/campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Looptijd: maandag 25 oktober 2018 t/m 26 december 2018

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/kerstdecoratie/#cat=n_1937

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin