Kerst 2019

Kerst 2019

Sinterklaas is net vertrokken en de kerst staat alweer voor de deur. Vergeet snel de schoencadeautjes en de pepernoten, wat het is tijd om vanaf nu te focussen op de kerstbomen, versieringen en gezellige verlichting. Over drie weken is het namelijk alweer ‘the most wonderful time of the year’.

 

Het is maar één keer per jaar kerst. Dan wil je natuurlijk dat alles perfect is om er een paar hele gezellige dagen van te maken. Je wilt een mooi versierd huis, je gasten een heerlijk feestmaal voorschotelen en iedereen verblijden met de mooiste cadeaus. Gelukkig ben je bij bol.com in één keer klaar. Of je nu op zoek bent naar kerstverlichting en kerstdecoratie of handige keukenhulpjes en feestelijk servies. Ook voor scherp geprijsde cadeaus ben je aan het goede andres. Breng jouw bezoeker op de hoogte door één van de banners te plaatsen.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 6 december klaar in de volgende formaten:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Looptijd:
6 december t/m 24 december

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/kerstcadeau/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*