Hooikoorts 2020!

HATSJOE! Het is weer voorjaar en alle bomen en planten staan in bloei. Veel mensen kunnen nu last krijgen van hooikoorts, ook wel pollenallergie genoemd. Klachten als jeukende, branderige ogen, rode oogleden, een loopneus en niesbuien komen deze tijd dan ook vaak voor. Erg vervelend!

Gelukkig zijn er diverse middelen om de lentekriebels tegen te gaan. Wij hebben alle producten in huis, zodat iedereen tijdens de lente buiten in de zon kan genieten. Denk hierbij aan hooikoortstabletten, neussprays en oogdruppels. Wil jij jouw bezoekers laten weten welke middelen ze kunnen nemen om uiteindelijk zo min mogelijk last te hebben van pollen? Deel dan een van de banners op jouw site!

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf nu klaar in de volgende formaten:

300×250
500×500

Looptijd:
Heden t/m 19 juli 2020

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/voor-elke-dag/

Geplaatst in Campagnes
1 Reactie op “Hooikoorts 2020!
  1. Jeroen schreef:

    Het beste middel voor tegen hooikoorts. Geen last meer van branderige ogen of traanogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*