Communie en lentefeest 2018

Communie en Lentefeest

Het is bijna tijd voor de eerste communie of lentefeest. Een mijlpaal in het jonge leven van Belgische kinderen. Een reden voor feest. Een dag waarop wordt gevierd dat een kind de eerste stappen zet in de grotemensenwereld. Na de plechtigheden volgt het langverwachte feest.

Met ons uitgebreide assortiment hebben wij alles in huis om het perfecte feest te organiseren. Of het nou binnen of buiten wordt gevierd, wel of geen thema heeft, consumenten kunnen de leukste feestitems vinden bij bol.com.

Niet alleen voor de organisatie kan je terecht bij bol.com, maar ook voor het vinden van een gedenkwaardig cadeau ben je aan het juiste adres. Bol.com heeft zowel de traditionele als moderne communie en lentefeest presentjes.

Vieren de bezoekers van jouw website deze bijzondere feestdag? Plaats dan een van de promotiemiddelen op jouw website en zorg dat jouw bezoekers bol.com weten te vinden en alles op tijd in huis hebben om deze bijzondere dag te vieren.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er verschillende banners beschikbaar gesteld. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties/campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500
  • 728×90
  • 468×60

Let op: Deze campagne is gericht op onze Vlaamse bezoekers.

Looptijd: donderdag 5 april t/m zondag 27 mei 2018
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/communie-lentefeest

Kijk hier voor de banners van de communie kleren.

 

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin