BULK A!ERT

bulk alert

De BULK A!ERT bij bol.com is van start gegaan en dat betekent dat er weer superveel artikelen superscherp afgeprijsd zijn. Profiteer mee van de grootste campagne van bol.com. Tijdens de Bulk vind je onder andere Super Deals zoals 30% korting op tuinmeubelen en Dyson. Maar er zijn ook kortingen tot maar liefst 60% op bijvoorveeld parfum, voedingssupplementen en make-up.

Kijk voor alle promoties op de actiepagina en vind de actie die past bij jouw website en bezoekers. Natuurlijk kan je ook de gehele Bulk Alert promoten en gebruik maken van de banners. Ook heeft bol.com elke dag super speciale BulkDagdeals, hiervoor kunnen consumenten een alert aanzetten in de App.

De banners kan je aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. Je kunt de bezoekers van jouw website natuurlijk ook op de hoogte brengen met een tekstlink naar de actiepagina. Voor de promotie van de Bulk Alert zullen de volgende bannerformaten beschikbaar zijn:

  • 500×500
  • 300×250
  • 120×600
  • 468×60
  • 728×90

Looptijd: 26 maart t/m 4 april 2018
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/voordeel/landingspage-bulk-alert/index.html

Naast de Bulk Alert banners hebben wij voor jou als partner nog twee bulk acties om te promoten met banners. De promoties zijn een cashback actie op Motorola en tot 40% korting op luiers.

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin