Bosch meetgereedschap

bosch meetgereedschap

Bosch is op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap een marktleider. Innovatiekracht en innovatietempo zijn de belangrijkste succesfactoren, zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Bij bol.com hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa.

En omdat het bijna Vaderdag is hebben wij een speciale banner voor jou. Deze banner brengt het meetgereedschap van Bosch onder de aandacht. Wij lichten graag de producten op de banner nog even voor jou uit.

Bosch Zamo (II) Afstandsmeter – Tot 20 meter bereik

De Bosch Zamo (II) afstandsmeter wordt gebruikt voor het nauwkeurig meten van trajecten en afstanden met behulp van een laser. De afstandsmeter geeft vervolgens zeer exact de juiste afstand weer op het display met slechts 1 druk op de knop.

 Lees hier meer over dit product.

 

 

 

Bosch Truvo Leidingzoeker – Detecteert leidingen tot 50 mm

De Bosch Truvo Leidingzoeker wordt gebruikt voor het detecteren van elektrische leidingen en objecten van metaal in je muur. Met deze muurdetector kun je daarom gemakkelijk bepalen waar het mogelijk is om te boren in je muur.

Lees hier meer over dit product

 

 

 

Bosch Quigo Kruislijnlaser – Zelfnivellerend – Tot 10 meter bereik

De Bosch Quigo kruislijnlaser is een compacte kruislijnlaser die zowel een horizontale als verticale laserlijn projecteert. Zo kunnen eenvoudig schilderijen, behang, tegels en andere objecten worden uitgelijnd.

Lees hier meer over dit product

 

 

Past deze banner bij jouw website? Plaats deze dan en inspireer jouw bezoekers voor Vaderdag.

Je kunt een banner aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘lopende acties/campagnes’ en staan klaar in de volgende formaten:

  • 120×600
  • 300×250
  • 500×500

Looptijd: 04-06-2018 t/m 17-06-2018

 

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*