Black Friday! – 8 dagen lang

Black Friday 8 dagen

De drukste dag van het jaar komt er weer aan en dit keer pakken wij het heel anders aan. Er is namelijk niet één dag Black Friday, maar bij bol.com vind je acht dagen lang unieke deals! De dagdeals zijn verdeeld in acht verschillende categorieën en deze categorieën zijn ook alleen op die bepaalde dag geldig. Lees snel meer over Black Friday zelf, de acht dagdeals en de verschillende banners die je kan plaatsen.

Black Friday

Black Friday is populair geworden in Amerika, waar het een sport is geworden om de mooiste deals te scoren. De bewuste vrijdag zou de naam Black Friday hebben gekregen omdat ondernemers hun verkoopcijfers steevast ‘sky high’ zien gaan. Een andere theorie is dat de naam Black Friday verwijst naar de enorme verkeersdrukte op de bewuste vrijdag.

Kijk iedere dag op bol.com om geen enkele Black Friday deal te missen. Zo hebben we deals op Black Friday speelgoed, Black Friday schoenen, Black Friday televisies, Black Friday wasmachines, Black Friday meubels en zelfs op stofzuigers. Zorg ervoor dat jouw bezoeker van onze dagdeals op de hoogte is, door één van de banners te plaatsen.

De acht dagdeals

Hieronder zie je een overzicht van welke dagdeals je kunt verwachten.

Dag Datum Categorie
Dag 1 Vrijdag 22 november Dagelijkse verzorging
Dag 2 Zaterdag 23 november Baby & Kind
Dag 3 Zondag 24 november Beauty & Lifestyle
Dag 4 Maandag 25 november Spellen & Entertainment
Dag 5 Dinsdag 26 november Huis & Klussen
Dag 6 Woensdag 27 november Speelgoed
Dag 7 Donderdag 28 november Keuken & Wonen
Dag 8 Vrijdag 29 november Elektronica

De banners

Er zijn twee verschillende banners beschikbaar gesteld:

  1. De algemene Black Friday banner
  2. De Black Friday Dagdeal banner, deze banner laat 8 dagen lang de Black Friday dagdeal zien van die dag. Het Partnerprogramma zorgt ervoor dat de banners worden aangepast in de dagen van de dagdeal. Wanneer jij dus de banner van dag 1 op je website plaatst, zorgen wij dat deze automatisch verandert in dag 2, 3, etc.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten plaats je één van de bovenstaande banners op jouw website. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 22 november klaar in de volgende formaten:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Looptijd:
22 november t/m 29 november

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/blackfriday/

Geplaatst in Campagnes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*