Black Friday 2020!

Hoewel Black Friday officieel op 27 november is, beginnen we bij bol.com vandaag al met Black Friday deals! Bij bol.com vind je acht dagen lang de beste deals met elke dag een andere categorie in de spotlight. De aanbiedingen binnen een bepaalde categorie zijn dan ook maar één dag geldig, dus pak je kans en breng je bezoeker op de hoogte van de aanbiedingen!

Black Friday

Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving Day. Op deze vrijdag hebben de meeste werknemers vrij en halen veel mensen hun eerste kerstaankopen in huis. Veel winkels adverteren met aanbiedingen op deze dag om haar omzet verder te verhogen. De naam Black Friday stamt af van het feit dat veel winkeliers na afloop van deze dag voor het eerst in ‘het zwart’ staan. Dit betekent dat zij voor het eerst in het jaar winst beginnen te maken. Dit laat dan ook zien hoe belangrijk deze periode is voor hen!

Bij bol.com vieren we Black Friday maar liefst 8 dagen lang! Elke dag komen er andere deals beschikbaar die alleen op die dag gelden. De deals betreffen televisies, wasmachines, smartphones, stofzuigers en nog veel meer! Dus breng je bezoekers op de hoogte door Black Friday banners op je website te plaatsen.

Een overzicht van de dagdeals

Dag Datum Categorie
Dag 1 Vrijdag 20 november Persoonlijke verzorging
Dag 2 Zaterdag 21 november Baby & Kind
Dag 3 Zondag 22 november Mode & Sport
Dag 4 Maandag 23 november Spellen & Entertainment
Dag 5 Dinsdag 24 november Huishouden
Dag 6 Woensdag 25 november Speelgoed
Dag 7 Donderdag 26 november Kerst
Dag 8 Vrijdag 27 november Elektronica

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten plaats je één van de bovenstaande banners op jouw website. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banners vallen onder de categorie ‘acties’ en staan vanaf 20 november klaar in de volgende formaten:

120×600
300×250
500×500
468×60
728×90

Looptijd:
20 november t/m 27 november

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/blackfriday/

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*