Bespaar Continu!

Bij bol.com zijn we bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe dienst: Bespaar Continu. Met Bespaar Continu ben je altijd verzekerd van korting op de standaard bol.com prijs. Deze dienst is een persoonlijke herhaalservice voor consumenten met de voordeligste producten voor elke dag, van shampoo en tandpasta tot wasmiddel en diervoeding. Een mooie kans voor jou om deze kortingen op dagelijkse benodigdheden te delen met je bezoekers!

Klanten hebben met deze nieuwe dienst van bol.com keuze uit duizenden Bespaar Continu producten. Uit al deze producten kunnen zij een selectie maken en hierbij aangeven hoe vaak en wanneer zij deze producten willen ontvangen. Een paar dagen voor elke geplande levering krijgt de klant een e-mail en/of notificatie om de bestelling te bevestigen. Willen zij de bestelling ontvangen dan kan de mail gemakkelijk worden bevestigd via de notificatie of e-mail. Doen klanten dit niet, dan wordt die levering overgeslagen.

Bekijk het filmpje over Bespaar Continu:

Momenteel is Bespaar Continu alleen beschikbaar via de bol.com app. Het gemak van de app is vaak een reden om ook een volgende keer te kopen bij bol.com. De app wordt dan ook met name gebruikt voor herhaalaankopen, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent. Bol.com lanceert daarom Bespaar Continu als eerste via de app (iOS en Android), via een update. Na de eerste klantervaringen en reacties van app-gebruikers zal Bespaar Continu ook ontwikkeld worden voor de reguliere website.

Speciaal voor onze partners hebben we banners om deze nieuwe dienst te promoten. De banners zijn beschikbaar in de volgende formaten:

 • 120×600
 • 500×500
 • 300×250
 • 728×90
 • 468×60

Looptijd: 17 oktober t/m 29 december 2017.
Landingspagina: https://www.bol.com/nl/m/voordeel/wat-is-bespaar-continu/index.html

Geplaatst in bol.com, Campagnes
3 reacties op “Bespaar Continu!
 1. Jeroen schreef:

  Hoe werkt dit voor de partners? Geldt het percentage op alle verkopen of slechts de eerste? Lijkt weinig interessant anders als partner?

  • Julia schreef:

   Hi Jeroen,

   Momenteel kunnen partners met Bespaar Continu nog geen commissie verdienen.
   Maar we zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om het Partnerprogramma in te zetten voor bespaar continu!

   Groeten,

   Julia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing