20% korting bij aankoop van 2 boeken (BE)

Zijn jouw bezoekers voornamelijk Belgen? Dan is deze campagne erg interessant voor jou. Er zijn namelijk staaapels boeken, om in één adem uit te lezen. Breng jouw bezoeker snel op de hoogte van deze actie!

Vanaf vandaag ontvang je maar liefst 20% korting bij aankoop van 2 geselecteerde titels. We hebben een breed aanbod van boeken, zowel digitaal, folio en audio als E-readers en bullet journals. Bij bol.com vind je altijd wel een boek voor jou of om cadeau te geven. Dus koop voor jezelf of een ander met 20% korting bij aankoop van 2 boeken. Heb jij veel Belgische bezoekers? Laat het ze weten en plaats de banner op jouw website! De campagne is alleen zichtbaar wanneer de taal op België staat op bol.com.

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten is er één banner beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen. De banner valt onder de categorie ‘acties’ en staat vanaf 29 oktober klaar in het volgende formaat:

500×500

Looptijd:
29 oktober t/m 11 november

Landingspagina: https://www.bol.com/nl/ra/algemeen/20-korting-bij-aankoop-van-2-boeken/60463/index.html

Geplaatst in Campagnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*