Maak je feestlook compleet met MAC Cosmetics

Nieuw bij bol.com: MAC Cosmetics. Must haves, shiny pretty things en bestsellers: maak je feestlook compleet en straal tijdens de feestdagen.

MAC Cosmetics staat voor Make-up Art Cosmetics en is al jaren een van de meest toonaangevende make-upmerken ter wereld. Het merk werd in 1984 in Toronto opgericht door een Make-up artiest/ fotograaf Frank Toskan en kapsaloneigenaar Frank Angelo als antwoord op de vraag waarom er geen make-up was die goed fotografeerde? Als snel groeide het merk uit tot een toonaangevende autoriteit op het gebied van professionele make-up. MAC Cosmetics staat voor individualiteit, trendsetting, maatschappelijk verantwoord en heeft een stevige gemeenschap van professionele make-upartiesten.

Wat betekent dit voor jou als partner?

Mac Cosmetics is op bol.com te vinden in de categorie “Mooi & Gezond ”. Je vind het assortiment hier: https://www.bol.com/nl/c/mooi-gezond-mac-cosmetics/569510/N/12382/?view=list&origin=8. Natuurlijk kun jij als partner de mooiste make-up voor de feestdagen ook promoten op jouw website! Als affiliate partner krijg je 8% commissie over deze producten.

Geplaatst in bol.com, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing