Belangrijke wijziging volumebonus

Graag willen we je via deze weg op de hoogte stellen van een wijziging in het Partnerprogramma. We bouwen aan het vernieuwen en verbeteren van het commissiemodel waarin rekening wordt gehouden met mogelijkheden om partners te stimuleren. Om deze reden is besloten om de bonuscommissie niet mee te nemen naar 2020.

Niet ontvangen volumebonus
Mocht je tijdens de uitbetaling in oktober (over september) recht hebben gehad op bonuscommissie, dan heb je deze niet ontvangen. Dit zal worden uitgekeerd in een eenmalige betaling in Q1 2020.

Eenmalige betaling volumebonus
We laten de volumebonus de komende maanden weg uit de betalingen. Wanneer je in de maand februari een uitbetaling van ons ontvangt én je in de afgelopen maanden recht had op een (of meerdere) volumebonus, maar deze niet hebt ontvangen, zal je deze bonus alsnog ontvangen tijdens de uitbetaling in februari. We zorgen ervoor dat deze eenmalige uitbetaling netjes op de factuur wordt meegegeven. Orders tot 31 december 2019 tellen mee voor het behalen van je volgende volumebonus. Orders die daarna worden geplaatst tellen niet meer voor het bonusmodel.

Uiteraard staat het supportteam nog steeds klaar om je te helpen bij het optimaliseren van de affiliate marketing.

Mocht je nog vragen hebben over deze wijziging, dan kun je deze mailen naar partner@bol.com.

Geplaatst in Nieuws, Partnerprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*