Het affiliate evenement wat jij niet wilt missen!

Wil jij graag weten hoe je meer kunt verdienen met jouw affiliate activiteiten? Wil jij jouw vragen stellen aan affiliate experts? En wil je je begeven tussen andere affiliate marketing professionals? Dat is mogelijk! Affiliate bloggers sessions komt eraan. Een evenement georganiseerd voor iedereen die met affiliate marketing te maken heeft.

Op 12 april 2018 wordt een deel van de Amsterdam ArenA omgetoverd in een affiliate marketing paradijs. Tijdens de Affiliateblogger Sessions kom je meer dan 500 andere online en affiliate marketeers tegen, bij meer dan 30 marktkraampjes waar je onder andere affiliate netwerken en tooling vindt. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van affiliate marketing, doe inspiratie op, leer hoe je het nog beter kunt aanpakken en maak gebruik van deze netwerkmogelijkheid om andere specialisten te leren kennen.

Deze dag zullen een aantal affiliate experts van verschillende affiliate netwerken inspiratievolle sessies houden. Ook Milou van het bol.com Partnerprogramma zal aanwezig zijn op deze dag en neemt plaats in een expert panel: ‘De Challenges van een Adverteerder’. Daar kunnen er vragen gesteld worden aan diverse experts en zal er een discussie gehouden worden over recente ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing. Bekijk hier welke interessante sprekers er nog meer zijn.

Milou Gijsbers

Op vrijdag 3 november is de ticketverkoop van start gegaan, de early bird tickets zijn al uitverkocht maar er zijn nog tickets beschikbaar:

  • Regular Bird Ticket: Prijs is €149 exclusief BTW, verkrijgbaar tot 1 maart 2018.
  • Late Bird Ticket: Prijs is €199 exclusief BTW, verkrijgbaar vanaf 1 maart 2018.

Bovenstaande tickets zijn inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, een uitgebreide lunch, borrel en een goodiebag.

Het evenement wordt niet door bol.com georganiseerd. Heb je vragen of wil je meer informatie over dit evenement? Kijk op de website.

Ben jij er ook bij!

Geplaatst in kenniscentrum, Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin