Stel hier alvast je Google Analytics vragen

Webinar Google Analytics

Morgen is het zover, de webinar over Google Analytics. Onze eigen Analytics specialist Esther gaat je alle ins en outs vertellen van de gratis dienst van Google waarmee je inzicht krijgt in je eigen website statistieken.

Zoals eerder gezegd is er na de webinar ruimte voor vragen. Maar het kan natuurlijk dat je nu al ergens tegenaan loopt. Stuur dan nu je vraag op naar partner@bol.com of geef een reactie onderaan deze pagina. De vragen worden dan meegenomen in de presentatie. Geef bij je vraag even duidelijk aan wie je bent en welke website je hebt.

Nog niet ingeschreven?

Je kan je nog steeds opgeven voor de webinar. Ga naar de Webinar Google Analytics pagina en schrijf je in. Ook kun je daar eerdere webinars terugkijken.

Geplaatst in Webinars Getagd met , ,
5 reacties op “Stel hier alvast je Google Analytics vragen
 1. Greg. schreef:

  – Kan je aan Analytics zien wat de bezoekers willen? En kan je met deze informatie de betreffende pagina’s verbeteren?

  – Wat is er zo belangrijk aan Analytics? De aantal bezoekers, bounce, links, zoekwoorden e.d. heeft b.v. een clicky.com ook, en dat is stukken overzichtelijker ?

  Groetjes
  Greg.

 2. Arno Zweers schreef:

  Graag ook meer info over Google Tagmanager en het gedrag van klant in de shop in kaart brengen door het gebruik van verschillende tags in combi met GA

 3. Ricardo schreef:

  Wat zijn je favoriete (aangepaste) rapporten en wil je ze met ons delen? En waarom zijn dit je favoriete rapporten?

 4. Bryan schreef:

  Telt Google analytics de bezoekers die via bijvoorbeeld facebook app je site bezoeken of via bijvoorbeeld bloglovin (waar de site dus ook via een bloglovinframe) bezocht wordt, wel goed mee? De huidige statistieken heb ik een gigantisch hoog views aantal maar bezoekersaantallen blijft laag doordat ik veel bezoekers via facebook app en bloglovin heb.

 5. Katrien Philips schreef:

  Hi,

  Ben benieuwd of er een manier bestaat om “spamtellingen” van dubieuze sites zoals getfreetrafficnow, freefloatingbuttons, freesocialbuttons, chineseamezon, …te voorkomen.

  Alvast dank,
  Katrien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing