Partner in de Spotlight: Snugglesanddreams.com

Regelmatig lees je op het partnerblog het verhaal en de ervaringen van de partners van bol.com. Dit keer richten we onze spotlight op Nathalie Schittekatte van Snugglesanddreams.com. Snuggles & Dreams is een team van kinderslaapcoaches die ouders helpen met de slaapproblemen van zoon- of dochterlief. Zij werken samen met kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud. De website is het visitekaartje en de plek waar ouders terecht kunnen voor advies.


Hoe en wanneer kwam je op het idee om de website te maken?
De website werd gelanceerd samen met de oprichting van Snuggles & Dreams. Via blogposts geven wij ouders slaaptips voor hun kindje en bieden wij hen de mogelijkheid om via de website slaapgidsen te kopen en consultaties in te plannen voor slaapadvies op maat.

Hoe vinden jullie alle informatie die op jullie website staat?
We proberen te blijven evolueren en steeds nieuwe producten en diensten aan te bieden. Het is belangrijk dat we hierin kritisch blijven en regelmatig evalueren of een dienst of product het goed doet of niet. Ik focus me op de aanbeveling van producten die met slapen te maken hebben, of producten waar ik regelmatig een vraag over gesteld krijg via de social media kanalen.

Wat doen jullie om zoveel mogelijk bezoekers binnen te halen en hoeveel bezoekers heeft Snugglesanddreams.com per maand?
Snugglesanddreams.com krijgt gemiddeld 20.000 bezoekers per maand. De meeste bezoekers komen op de website via onze sociale media kanalen. Op Instagram hebben we ruim 30.000 volgers waardoor we via de swipe up functie veel bezoekers kunnen trekken naar nieuwe blogposts met gratis slaapadvies. Daarnaast zorgen deze blogposts ook voor de nodige SEO zodat ouders ook via Google bij ons terecht komen. Tot slot hebben we bijna 30.000 abbonnees op onze nieuwsbrief wat ook bezoekers naar onze website trekt.

Hoe zie je de site over een paar jaar voor je en wat hoop je in de toekomst te bereiken met de website?
Ik ben tevreden over het bereik van onze website, ik hoop voornamelijk dit volume te kunnen blijven handhaven door steeds interessante nieuwe blogposts en dergelijke te kunnen blijven delen. En een nog groter volume zou natuurlijk ook mooi zijn.

Wie zijn jouw bezoekers en waarom bezoeken zij jouw website?
Onze bezoekers zijn voornamelijk jonge ouders die graag meer te weten willen komen over slaap, maar ook ouders van slechte slapertjes die op zoek zijn naar handvatten om hun zoontje of dochtertje beter te leren slapen.

Wat zijn de grootste voordelen die de bezoekers hebben door jouw website?
Wij bieden veel gratis advies via blogposts en gratis downloads. Daarnaast bieden wij allround veel informatie aan die hen al een eind op weg kan helpen.

 

Hoe zet jij het Partnerprogramma in?
Regelmatig krijg ik als slaapcoach de vraag welke producten ik aanbeveel. Daarom heb ik een pagina aangemaakt met aanbevolen artikelen waar ouders ook kunnen lezen waarom ik deze producten aanbeveel. De meeste van deze producten gebruik ik zelf, heb ik zelf gebruikt of ken ik via de samenwerking met gezinnen.

Welke tips en tricks zou je aan andere affiliates willen meegeven?
Zorg voor goede en idealiter heel wat gratis content op je website zodat je veel bezoekers kan krijgen. Dit vergt veel tijd en energie, maar loont op lange termijn wel de moeite!

 

Geplaatst in kenniscentrum, Partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*