Milou tipt – Zomer

Ga je bloggen of schrijven op je website, maar is je inspiratie ver te zoeken? Dan heb je misschien wel iets aan de tips van Milou van het Partnerprogramma team. Ik vertel je graag welke nieuwtjes voor jou als partner relevant zijn zodat je die op je website kunt verwerken in een bijvoorbeeld een partnerlink. Op die manier heb je meteen inspiratie en kun je er ook nog eens commissie mee verdienen.

Ook dit keer heb ik mijn best gedaan om interessante artikelen of onderwerpen voor je op een rijtje te zetten, waar jij een interessant artikel over kunt schrijven en daarbij een link kunt maken naar het Partnerprogramma. Gewoon voor als je even geen inspiratie meer hebt!

Een chocoladeklimaatkast?!

Dat er klimaatkasten bestaan die je wijn op de juiste temperatuur houden, is je misschien niet onbekend. Maar wist je ook dat er speciale klimaatkasten bestaan om je chocolade op de juiste temperatuur te houden? Én dat je deze gewoon kunt kopen bij bol.com? Super handig om ook tijdens de warme dagen je chocolade voorraad koel te bewaren. Wil je een leuk en uniek artikel op je blog plaatsen, dan is een chocolade klimaatkast zeker een goede aanrader!

Fidget spinners

Je kunt deze trend haast niet gemist hebben. Een fidget hand spinner is een handzaam object dat dankzij de lagers gemakkelijk, soepel en gebalanceerd rond kan draaien in je hand. Dit ronddraaien geeft een rustgevend gevoel, waardoor een fidget spinner goed werkt tegen stress en verveling. Bij bol.com een product wat als warme broodjes over de toonbank gaat en daardoor voor jou als partner interessant om bezoekers van je website of blog over te vertellen. Laat bijvoorbeeld eens zien welke trucjes jij ermee kunt of welke mooie kleuren en uitvoeringen jouw favoriet zijn.

Vaderdag cadeautips

Het is weer bijna Vaderdag! In België zelfs een week eerder (11 juni) dan in Nederland (18 juni). Dit is natuurlijk een goed moment om op in te spelen met je blog of website. Je kent het zelf waarschijnlijk ook wel, het eindeloos nadenken over waar je dit jaar je papa blij mee kunt maken. Geef de bezoekers van je websites eens wat inspirerende tips die verder gaan dan een geurtje, douchegel of stropdas. Bij bol.com proberen we bezoekers ook te inspireren door middel van onze expertlijstjes. Zoals dit lijstje voor een culinaire vader, of speur onze campagne pagina eens af naar unieke cadeaus.

Roundie strandlaken rond

De zomerhit voor op het strand

Als je deze zomer er goed bij wilt zitten op het strand op in het park, dan hebben wij de zomerhit van 2017 voor je gevonden: de Roundie. Een rond strandlaken met een vrolijke, ibiza-stijl print. Super handig want je hoeft je handdoek niet ieder uur mee te draaien met de zon (hij is rond…), je vindt je strandlaken gemakkelijk terug op een overvol strand, je kunt hem ook gebruiken als omslag doek of om je balkon of interieur op te vrolijken.

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum
1 Reactie op “Milou tipt – Zomer
  1. Super die Roundie’s. Dank je wel voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin