Milou tipt

Ga je bloggen of schrijven op je website, maar is je inspiratie ver te zoeken? Dan heb je misschien wel iets aan de tips van Milou van het Partnerprogramma team. Ik vertel je graag welke nieuwtjes voor jou als partner relevant zijn zodat je die op je website kunt verwerken in bijvoorbeeld een partnerlink. Op die manier heb je meteen inspiratie en kun je er ook nog eens commissie mee verdienen.

 

Cadeaus met karakter

karakter

Een cadeau voor iemand bedenken blijft een lastige klus. Om een handje te helpen bij de zoektocht naar het juiste cadeau hebben wij inspiratie pagina’s gericht op bepaalde type personen. Hier vind je allerlei producten die perfect passen bij dat type. Is de jarige job bijvoorbeeld een echte actieveling? Dan vind je op deze pagina de leukste cadeaus zoals een sporthorloge of daglichtlamp. Maar ook vind je hier bijvoorbeeld cadeaus voor de keukenprinses of de globetrotter. Voor maar liefst 11 karakters heeft bol.com cadeaus geselecteerd. Kijk hier voor alle cadeaus met karakter. Heb jij een website die bezoekers ook helpt met een vinden van een cadeau, dan kan je dus gemakkelijk doorlinken naar deze pagina van bol.com.

Tips van onze experts

Bij bol.com hebben wij heel veel mensen met passie en kennis over een bepaald onderwerp en dit willen wij graag met jullie delen. Wij noemen hen experts. De experts maken lijstjes om over een bepaalde categorie om jou te inspireren. Dit doen zij door bijvoorbeeld de beste Star Wars producten bij elkaar te zoeken. Kies een onderwerp wat jou interesseert en ontdek welke producten hierbij zijn geselecteerd. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in het vloggen over games en technologie, bekijk dan het lijstje van YouTuber Dagelijksetech. Of vind jouw omgeving jou een echte patissier en vind je bakken helemaal het einde? Of krijg je geen genoeg van de spannendste boeken. Laat je dan inspireren door de selecties van onze experts. Plaats een link van het lijstje van jouw keuze op jouw website en jouw bezoekers komen met één klik op een selectie van producten.

Wil je zelf ook een lijstje op bol.com, zodat je makkelijk naar jouw eigen expert lijstje kan linken? Mail dan naar partner@bol.com.

De activity tracker

Een product dat bij bol.com veel wordt verkocht op dit moment is de activity tracker. Heb jij een website gericht op gezond en fit zijn, dan zal een produFitbitct als deze het goed doen. Vooral de activity tracker van het merk Fitbit doet het erg goed.

Een activity tracker draag je om je pols en het meet je beweging, het kan verschillende activiteiten meten. Voorbeelden hiervan zijn hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je slaapt. Sommige meten zelfs je hartslag en/of hebben een gps-sensor. Het ideale product voor mensen die bewuster willen leven. Je kan de tracker ook gebruiken in combinatie met een Applicatie op je telefoon. Je kan dit product ook promoten door te linken naar de aanraders van bol.com.

DIY Pasen

De paashazen en eieren liggen al in de winkel en dit betekent dat Pasen alweer voor de deur staat. Dit is een goede aanleiding voor een nieuwe blog. Ben jij een echte creativeling en deel jij dit graag met jouw bezoekers? Dan kan jij je deze Pasen helemaal uitleven. Op dit moment zijn do-it-yourself blogs erg populair. Combineer deze twee en je hebt jouw eigen DIY Pasen.

Do-it-yourself zegt het eigenlijk al, het is het zelf maken of opknappen van allerlei dingen, zoals bijvoorbeeld een oud bijzettafeltje. Super leuk om dit met vriendinnen, met je kinderen of alleen te doen. Bij bol.com hebben we naast gewone paasartikelen, ook een hoop producten om je eigen creaties te maken. Het merk Creotime heeft meer 1000 creative hobbymaterialen waarmee je jouw fantasie de vrije loop kan laten gaan. Maak jouw eigen paasversiering en schrijf hier een blog over.

Do-it-yourself deze Pasen! Stuur een mail naar partner@bol.com met jouw DIY Pasen blog en wie weet plaatsen wij deze wel op onze Facebook pagina.

De vorige tips van Milou gemist? Lees ze hier terug.

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin