Milou tipt

Ga je bloggen of schrijven op je website, maar is je inspiratie ver te zoeken? Dan heb je misschien wel iets aan mijn tips, ik ben Milou van het Partnerprogramma team. Graag vertel ik je welke nieuwtjes voor jou als partner relevant zijn, zodat je die op je website kunt verwerken in een bijvoorbeeld een partnerlink. Op die manier heb je meteen inspiratie en kun je er ook nog eens commissie mee verdienen!

Ik heb ook dit keer mijn best gedaan om interessante artikelen of onderwerpen voor je op een rijtje te zetten, waar jij een artikel over kunt schrijven en daarbij een link kunt maken naar bol.com. Gewoon voor als je even geen inspiratie meer hebt!

Feestdagen voorbereiding

Bij bol.com zijn wij al volop bezig met de voorbereidingen voor Black Friday, Cyber Monday, Singles Day, Sinterklaas en Kerstmis. Dit zijn de momenten dat we met bol.com willen gaan pieken, dus ook voor jou als partner zijn dit hele belangrijke momenten. Het kan zeker geen kwaad om alvast eens goed na te denken over de planning voor jouw blog. Wat voor berichten wil je gaan plaatsen en waar is jouw doelgroep nieuwsgierig naar? Maak vast een lijstje en wie weet kun je al beginnen met de voorbereiding. Zo kom je trouwens ook al helemaal in de feestdagen stemming!

Draadloos opladen

Met de komst van de Iphone 8 en Samsung Galaxy S8 is er ook een nieuwe technologie die steeds meer deel gaat uitmaken van onze dagelijkse routine. Namelijk het draadloos opladen (Wireless charger) van je smartphone. Met een draadloze lader heb je geen kabel meer nodig. Je legt de smartphone op de oplaad pad en het laden kan beginnen. Hiermee heb je geen last meer van allerlei draden op je bureau, tas of in huis. Super handig voor iedereen met de nieuwste smartphone die draadloos opladen ondersteunt.

Het geheim van bol.com

Ben jij zelf een tevreden klant van bol.com en wil je weten waarom ik zo enthousiast ben om hier te werken? Onlangs bracht Michel Schaeffer (voormalig marketingdirecteur bij bol.com) een boek uit met als titel Het geheim van bol.com. In dit boek geeft Michel een kijkje achter de schermen en vertelt hij hoe bol.com langzaam uitgroeide tot het succes wat het vandaag de dag is. Welke mindset lag hieraan ten grondslag, welke keuzes en risico’s zijn er genomen? Dit boek kan ook jou als blogger of ondernemer helpen, doordat het boordevol staat met lessen over het ondernemerschap en groots durven denken.

Afbeeldingsresultaat voor het geheim van bol.com

Organiseer je drukke tijden

Als blogger leidt je een druk leven. Je bent continu bezig met het zoeken naar nieuwe ideeën,om over te bloggen en doet dit misschien wel naast een druk familieleven of een fulltime baan. Om voor jezelf rust in je hoofd te krijgen kan het helpen om zoveel mogelijk op te schrijven, zodat deze gedachten en ideeen niet in je hoofd rond blijven dwalen. Zelf vind ik het erg fijn om te werken met planners en lijstjes en het liefst op een mooi versierde manier. Zeg nou zelf, hoe fijn is het als je iets kunt afstrepen van je to do list?! Gebruik jij al een planner? Zo niet, wat dacht je van deze hippe Bullet Journals, de Mascha Planner, of verander een simpel notitieblok om in een planner met de tips uit Bullet Journaling doe je zo.

Ajax Fanshop

Wist je al dat we verschillende brandpages hebben bij bol.com en daarnaast ook steeds meer fanpages? Zo is onlangs een fanshop gelanceerd voor de voetbalclub Ajax. In deze fanshop vind je onder andere het Ajax wedstrijdtenue, traininingskleding en een breed aanbod fan artikelen voor volwassenen, kinderen en baby’s. Of je nou voor Ajax bent of niet, ook voor de andere nationale en internationale voetbalclubs zijn er fanshops en heel veel artikelen om jouw favoriete club aan te moedigen.

Ga jij een van deze tips gebruiken? Laat het in een reactie weten en wie weet posten wij je artikel op onze Facebookpagina!

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum
1 Reactie op “Milou tipt
  1. Christine schreef:

    Bedankt voor de tip! Dankzij jullie begin ik dit jaar op tijd met de cadeauperiode 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin