Klaar voor de feestdagen? – Sinterklaas 2020

De grootste kindervriend van Nederland en België is weer in het land! Deze leuke, feestelijke periode brengt de kinderen in rep en roer. Om de ouders van de kinderen ook een beetje in de stemming te laten komen vind je hier cadeau inspiratie, tips om je sinterklaas nét wat leuker te maken en de campagnes die je kunt promoten!

 

Het bezorgen van blije koppies

Sinterklaas draait allemaal om het bezorgen van blije koppies bij de kinderen. Zij zetten hun schoentjes en maken verlanglijstjes waarin ze al het speelgoed dat ze graag willen hebben benoemen. ‘Het Grote Speelgoedboek’ van bol.com bevat een uitgebreide selectie van het op bol.com beschikbare speelgoed. Naast de plaatjes van het speelgoed staat een QR-code die ouders kunnen scannen met de app van bol.com om het product direct op het verlanglijstje of in de winkelmand te plaatsen.

Heb je het speelgoedboek niet ontvangen? Geen zorgen, er is ook een digitale versie.

De bol.com cadeauwinkel

Een ander hulpmiddel om cadeautjes uit te zoeken is de bol.com cadeauwinkel! Op deze webpagina vind je de leukste cadeaus voor je vrienden of je familie. Je vindt er lijstjes die bedoeld zijn voor een gadgetfreak, een workaholic, voor Bourgondiërs en nog veel meer. Mocht je even geen inspiratie hebben is een bezoekje aan onze cadeauwinkel zeker een oplossing.

Wat doe jij op pakjesavond?

Bij veel mensen staat op 5 december een grote rode cirkel op de kalender. Ook dit jaar beloofd pakjesavond weer een gezellige avond te worden. Sommige mensen de voorkeur geven aan bankhangen met warme chocolademelk, terwijl spelletjesfanaten het liefst de hele avond dobbelen of kaarten. Wij zetten onze persoonlijke favorieten en aanraders voor je op een rijtje:

  • Bak een heerlijke speculaastaart of stort je op het maken van pepernoten! Lekkernijen horen ten slotte ook bij pakjesavond. Geen zin om je je druk te maken in de keuken? Iets lekkers in huis halen is natuurlijk ook niet verkeerd.
  • Zin in een uitgebreid bordspel met de familie? Er zijn natuurlijk enorm veel opties als het om spellen gaat. Van klassiekers als Monopoly en Mens erger je niet tot de populaire spellen 30 Seconds en Cluedo, allemaal zijn het leuke spellen voor de avond van 5 december!
  • Mocht je onder een dekentje op de bank willen liggen, bekijk dan ons ruime aanbod in de categorie Films & Series. Met een lekker hapje en een drankje zal je ongetwijfeld een heerlijke avond hebben!

Sinterklaas Campagnes

Tijdens de Sinterklaas Deals van bol.com vind je de leukste sinterklaascadeaus, denk bijvoorbeeld aan populaire kinderspellen, boeken, sinterklaasfilms of -cd’s en nog veel meer! Wil je jouw cadeautje laten inpakken? Geen probleem, leun achterover en profiteer van alle bestelgemakken. Heeft jouw bezoeker hier behoefte aan? Breng ze op de hoogte en plaats banners op jouw site!

Om deze actie op jouw website te kunnen promoten zijn er 5 verschillende formaten banners beschikbaar gesteld die je op jouw website kunt plaatsen. Je kunt de banners aanmaken vanuit jouw partneraccount onder het tabblad promotiemiddelen.

Volgende week:

Volgende week gaan we verder met deze serie artikelen. Lees dan een artikel over “Klaar voor de feestdagen? – Wat zijn de populairste producten op het moment?” op het Partnerblog!

Meer lezen? Lees meer artikelen uit de reeks “Klaar voor de feestdagen?”

  • Klaar voor de feestdagen?
  • Klaar voor de feestdagen? – Sinterklaas 2020
  • Klaar voor de feestdagen? – Wat zijn de populairste producten?
  • Klaar voor de feestdagen? – Kerst 2020

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Laat hieronder een reactie achter of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com.

 

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*