Klaar voor de feestdagen? – Sinterklaas 2019

Sinterklaas 2019

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen… Sinterklaas is afgelopen weekend weer aangekomen in Nederland en België. Dat brengt een hoop spanning met zich mee voor de kinderen. Maar misschien ook wel wat spanning en stress voor de ouders van deze kinderen. Moet jij nog in de stemming komen? Dan is dit de perfecte blog voor jou. In dit artikel vind je namelijk cadeau-inspiratie, tips, tricks en meer!

Het Grote Speelgoedboek

Al vroeg van te voren worden de schoentjes gezet en verlanglijstjes gemaakt, maar wat staat er nu precies op het verlanglijstje van je kind? Dat is soms wat lastig te begrijpen, dus dan maar een avondje het verlanglijstje proberen te ontcijferen. Met ‘Het Grote Speelgoedboek’ van bol.com is dit verleden tijd.

In ‘Het Grote Speelgoedboek’ is een uitgebreide selectie van het op bol.com beschikbare speelgoed te vinden. De QR-codes bij de artikelen in het boek kunnen makkelijk door ouders gescand worden met de app van bol.com en direct op een verlanglijstje worden gezet. Ook zijn er spelletjes te vinden en kunnen de kinderen hun eigen verlanglijstje knippen en plakken. Bol.com heeft op basis van eigen data en marktontwikkelingen in kaart gebracht wat er dit jaar op de lijstjes staat.

Mocht je Het Grote Speelgoedboek niet ontvangen hebben? Haal ‘m dan gratis op bij Albert Heijn (op=op). Er is ook een digitale versie te vinden van Het Grote Speelgoedboek.

De bol.com Cadeauwinkel

In onze cadeauwinkel vind je alle type cadeaus. Voor zowel jong als oud. Bol.com heeft cadeaus voor écht iedereen! De gadgetfreak, de sportieveling, de workaholic, de wereldreiziger, de kookfan, de bourgondiër, de gamer, de stijlicoon, de welnessgoeroe, de woonstylist en nog veel meer. Al deze categorieën vind je op de bol.com cadeaupagina!

En waar maak je de jonge generatie kids nu echt blij mee? Heb jij geen idee wat je voor je nichtje of neefje moet kopen? Via de drie afleveringen van “Cadeau Kennertjes” laten de kinderen precies zien welke cadeaus er voor hun bovenuit springen. Laat je inspireren door de open en eerlijke kinderen in deze korte afleveringen. Hieronder is alvast de eerste aflevering te zien!

Google Home

Als volwassenen is het soms lastig om mee te gaan in de fantasie van je kind, nichtje of buurjongen. Je bent niet altijd volledig op de hoogte van wat er gebeurt in het Sinterklaasjournaal en moet snel iets creatiefs bedenken, wanneer ze nieuwsgierige vragen stellen. Ook daar heeft bol.com de oplossing voor bedacht.

Via Google Home kunnen de kinderen met Sinterklaas samen een probleem oplossen. De pieten van Sinterklaas zijn namelijk verstoppertje aan het spelen en nu kan hij ze niet meer vinden! Help jij Sinterklaas om de pieten weer te vinden?

Hulppiet is een interactief Sinterklaasverhaal waarin je zelf bepaalt wat je gaat doen door de vragen van Sinterklaas te beantwoorden. In het verhaal zijn verschillende keuzes mogelijk, dus als je het nog een keer speelt, ga je weer op een heel ander avontuur!

Wanneer je het hele verhaal doorlopen hebt, krijg jij een hulppieten-diploma, ondertekend door Sinterklaas zelf. En dat niet alleen, je krijgt je persoonlijke verhaal ook toegestuurd als digitaal boek. Zo kan je het later altijd nog een teruglezen.

Op de Google Assistent pagina van bol.com kom je meer nog meer te weten!

Sinterklaas Campagnes

Tijdens Sinterklaas zijn er meerdere campagnes die jij als partner kunt promoten. De volgende twee verschillende banners zijn beschikbaar gesteld:

Volgende week

De “klaar voor de feestdagen”-serie is natuurlijk nog niet afgelopen. De volgende keer staat in het teken van de populairste cadeaus bij bol.com. De blog “Klaar voor de feestdagen? – Wat zijn de meest populaire cadeaus?” is dan te lezen op het Partnerblog!

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Laat hieronder een reactie achter of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com.

Meer lezen?

Lees meer artikelen uit de reeks “Klaar voor de feestdagen?”

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum
1 Reactie op “Klaar voor de feestdagen? – Sinterklaas 2019
  1. Thomas schreef:

    Super handig dat je via Google Home / Assistent met Bol.com kan communiceren. Dat gaan we zeker eens testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*