Klaar voor de feestdagen! – Kerst 2019

Kerst 2019

Santa Claus is Coming to Town! Het is eindelijk weer tijd voor The Most Wonderful Time of The Year. En ook is het tijd voor de allerlaatste ‘klaar voor de feestdagen’-blog boordevol kerst tips en inspiratie. Over 2 weken is het namelijk zo ver, dan is het Christmas Time. Heb jij al kerstwensen? Wat dacht je van: All I Want for Christmas is You? Ga er maar even goed voor zitten en breng jouw bezoeker op de hoogte van alle mogelijkheden!

Kerstdecoratie

We beginnen natuurlijk bij het begin, een kerstboom in huis halen. In het assortiment van bol.com vind je allerlei soorten kerstbomen. Of het nou een echte kerstboom of een kunstkerstboom is, ze geven ontzettend veel sfeer! Zowel een echte als neppe kerstboom wordt bij je thuis afgeleverd, dus geen gedoe met naalden in de auto! Wanneer je een beetje handig bent dan hang je zelf de kerstboomverlichting op, maar als je dit niet bent zijn er gelukkig ook kunstkerstboom met verlichting verkrijgbaar.

Tot slot heb je enkel nog leuke kerstboomversiering nodig, denk hierbij aan kleurrijke kerstballen, originele kerstboomhangers en uiteraard als kers op de taart een prachtige piek!

Maar met kerst blijven we niet alleen maar binnen, de sfeer buiten is misschien wel net zo belangrijk! Een leuke kerstkrans aan de deur, fairybell aan de vlaggenmast of een lichtsnoer aan het tuinhek. In deze donkere dagen kun je de tuin mooi aankleden met verlichte kerstfiguren, lichtgordijnen en andere sfeervolle kerstverlichting. Je hebt het ondertussen vast al wel door, bij bol.com vind je alles voor de perfecte kerst!

Cadeau inspiratie

Je kent het wel, op zoek naar een origineel cadeau. Het blijft lastig, maar hiermee kunnen wij je helpen. In de cadeauwinkel vind je zeeën van cadeautips, dus kijk daar gerust even rond. En wat geef je iemand die alles heeft? Kijk eens bij de verrassende cadeaus, duurzame cadeaus of kies een lief cadeau. Daarnaast zijn er enorm veel mannen-, vrouwen- en kindercadeaus. Zit je aan een bepaald budget te denken? Dan hebben we cadeaus tot 25 euro. In de cadeauwinkel kan je precies vinden wat je zoekt!

Wil je toch liever iemand zelf laten beslissen of kom je tijd te kort? Met onze cadeaukaart maakt je iedereen blij!

Kerstdiner

Kerst is onlosmakelijk verbonden met een uitgebreid kerstdiner. Het is soms nog best lastig kiezen wat je gaat maken voor je familie. Een kookboek is daarom vaak geen overbodige luxe. Natuurlijk heb je ook pannen en kookgerei nodig wanneer je een diner maakt voor een grotere groep. Of het is natuurlijk ook een gezellige optie om te gaan gourmetten of fonduen! De tafel mooi aankleden zorgt voor extra kerstsfeer, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan mooi servies en bestek, of extra feestelijke glazen. Met een mooi tafelkleed en servetten maak je het helemaal af. Zorg voor een onvergetelijke kerst!

Kerst Campagne

Tijdens Kerst is er natuurlijk een Kerst Campagne die jij als partner kunt promoten. De volgende banners zijn in verschillende formaten beschikbaar gesteld:

Meer lezen?

Lees meer artikelen uit de reeks “Klaar voor de feestdagen?”

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*