Speelgoed van het jaar 2017!

Heb jij een blog en vind je het af en toe lastig om de juiste producten te promoten te op je website? Om producten te vinden die in de smaak vallen bij je bezoekers? Die ook daadwerkelijk worden verkocht? Speciaal voor de partners die dit herkennen hebben we in hier alle speelgoed toppers op een rijtje gezet. Doe je voordeel met deze tips om extra commissie te verdienen dit jaar!

Tijdens de feestdagen willen ouders hun kids zo veel mogelijk verwennen. Cadeau’s vliegen dan ook over de toonbank en het online winkelmandje op bol.com draait overuren! Wij begrijpen dan ook heel goed dat je af en toe het overzicht kwijt raakt en je niet meer weet wat wel of niet moet promoten en of dit dan ook in de smaak valt bij je bezoekers. Daarom helpen we je graag een handje!

Ieder jaar wordt in Nederland het speelgoed van het jaar uitgekozen. Per leeftijdscategorie worden meerdere artikelen genomineerd door een vakjury en vervolgens kan iedereen in Nederland stemmen op zijn/haar favoriete speelgoed. Het stemmen is inmiddels massaal gedaan en op 11 november is de uitslag bekend gemaakt en is er voor iedere leeftijdscategorie een winaar gekozen:

0 t/m 3 jaar Play-Doh Kleuren En Vormen – Klei
4 en 5 jaar Soggy Doggy
6 en 7 jaar VTech Kidizoom Flix Roze – Robotcamera
8 en 9 jaar Silverlit MacroBot – Robot
10 en 11 jaar Agricola Familie-editie Bordspel
12 t/m 17 jaar 30 Seconds Everyday Life Bordspel
18 plus Escape Room The Game: Virtual Reality

Zoals je hierboven ziet, is er een product voor iedere categorie en zijn deze stuk voor stuk te koop bij bol.com. Bekijk ook welke producten het net niet gehaald hebben, maar wel genomineerd waren. Wat betekent dat deze winnaars niet mogen ontbreken in de promotie op jouw website! Hoe je dat doet?

Cadeautips & verlanglijstjes

Met de feestdagen geven cadeautips en verlanglijstjes een leuke draai aan je website. Online lijstjes maken is leuk én handig. Als je bijvoorbeeld een blog hebt kun je relevante producten voor jouw doelgroep op een lijstje zetten. Je kunt deze lijstjes heel gemakkelijk aanmaken door middel van de productlinks in je partnerprogramma omgeving:

Stap 1 zoek de juiste producten en plaats deze onder elkaar in een lijstje.
Stap 2 style jouw lijstje.
Stap 3 maak jouw lijstje meetbaar.
Stap 4 plaats het lijstje op je website.

*Wil jij graag meer informatie over de “Speelgoed van het jaar” verkiezing? Kijk snel hier.

Ga jij over een van deze winnende producten schrijven? Laat het ons weten in een reactie!

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum
1 Reactie op “Speelgoed van het jaar 2017!
  1. Lodi schreef:

    Super dit, zal veel mensen kunnen helpen deze feestdagen! maandag plaats ik er een artikel over op https://lodiblogt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

volg developers.bol.com via TwitterMeld je aan voor de Partnerprogramma groep op Linkedin