Klaar voor de feestdagen? – Kerst 2020

Kerst vieren zoals ‘altijd’ zit er dit jaar helaas niet in. Toch zijn er genoeg manieren om optimaal te genieten van de mooiste tijd van het jaar. In dit artikel bespreken we kerstdecoratie, cadeau inspiratie en ideeën voor het kerstdiner, zodat ook deze kerst onvergetelijk wordt!

 

Kerstdecoratie

Hoewel het coronavirus onze manier van leven sterk beïnvloed, is de mogelijkheid om ons huis te versieren met de leukste kerstdecoratie ons niet afgenomen. De kerstboom is natuurlijk onmisbaar in dit rijtje. Of hij nu echt of nep en groot of klein is maakt niet uit! Versier de boom met hele foute kerstballen of met kerstversiering die juist heel goed past bij je interieur. Om de kerstsfeer nog iets beter terug te laten komen kan je ook wat (gekleurde) kaarsen aansteken verdeeld over het huis.

Versier de buitenkant van je huis met kerstverlichting en hang een mooie kerstkrans aan de deur! Er zijn veel leuke kerstkransen te koop, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er zelf een te maken.

Cadeau inspiratie

Een handig hulpmiddel om cadeautjes uit te zoeken is de bol.com cadeauwinkel! Op deze webpagina vind je de leukste cadeaus voor je vrienden of je familie. Je vindt er lijstjes die bedoeld zijn voor een gadgetfreak, een workaholic, voor bourgondiërs en nog veel meer! Denk je aan een bepaald budget? Selecteer dan bijvoorbeeld alle cadeaus onder de 25 euro door middel van filters op de pagina of schenk hem/haar een bol.com cadeaukaart! In de cadeauwinkel kan je precies vinden wat je zoekt.

Kerstdiner

Een uitgebreid kerstdiner is bij veel mensen een vast onderdeel tijdens kerst. Je kunt ervoor kiezen om een heerlijk gerecht te maken, maar je kunt ook heerlijk gourmetten of fonduen! Om ook tijdens het kerstdiner de kerstsfeer zo gezellig mogelijk te maken, kun je kiezen voor mooi servies en bestek, of extra feestelijke glazen. Haal het mooiste tafelkleed uit de kast en steek wat kaarsjes aan tijdens het gezelligste avondmaal van het jaar!

Meer lezen?

Meer lezen? Lees meer artikelen uit de reeks “Klaar voor de feestdagen?”

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Laat hieronder een reactie achter of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com.

 

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*