Het Partnerprogramma Tipt: Moederdag

Ga je bloggen of schrijven op je website, maar is je inspiratie ver te zoeken? Dan heb je misschien wel iets aan de tips van het Partnerprogramma team. Ik vertel je graag welke nieuwtjes voor jou als partner relevant zijn zodat je die op je website kunt verwerken in een bijvoorbeeld een partnerlink. Op die manier heb je meteen inspiratie en kun je er ook nog eens commissie mee verdienen. Deze editie van Het Partnerprogramma Tipt richt zich speciaal op Moederdag!

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een leuk cadeautje te scoren voor je moeder. Ten eerste heeft ze alles al en ten tweede wil je niet voor het derde jaar op rij met eenzelfde cadeau aan komen. Jij als partner wilt natuurlijk graag helpen om de bezoekers van jouw website de leukste moederdag cadeau’s te helpen vinden. En daar helpen wij je graag een handje mee!

Cadeau’s voor ieder type moeder

Bij bol.com zijn we ons bewust van verschillende soorten moeders met verschillende interesses. We hebben daarom verschillende types gedefinieerd en voor ieder type een lijst met cadeau inspiratie. Natuurlijk kun jij als affiliate partner deze typen overnemen en linken naar de bijbehorende cadeaupagina’s. Klik hier om naar de pagina te gaan waarop de verschillende typen staan en bekijk hieronder alvast een greep uit het assortiment.

De ijdeltuit

Biodermal heeft een nieuwe lijn van verzorgingsproducten uitgebracht. Deze lijn heet Pure Balance en is gericht op het verbeteren van de huid. Wanneer je moeder last heeft van onzuiverheden of oneffenheden is een product uit deze lijn een goede optie om als cadeau te geven. De producten zorgen voor een verbetering in de huidtextuur en zorgen er daarom voor dat jouw huid weer gaat stralen.

De sportieveling

Voor moeders die echt fit willen worden heeft Bol.com een ruim assortiment aan sportartikelen. Daar vind je bijvoorbeeld een perfect setje met gewichten voor je moeder. De gewichten zijn niet te zwaar waardoor ze als beginneling goed zijn te gebruiken. De gewichten bouwen wel op in zwaarte zodat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen.

De gadgetfreak

Een ander leuk cadeau om te geven is een mobiele fotoprinter. Hiermee print je makkelijk en snel de foto’s die jij op je telefoon hebt staan. Sinds het mobiele tijdperk is het bijna zeldzaam om foto’s daadwerkelijk te printen en hiervan een fotoboek te maken. Met deze printer kan dat! De printer is van klein formaat waardoor hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Zo kun je altijd en overal aan de slag met het printen van foto’s. Voor de iets minder technische moeders is er ook altijd nog de polaroid camera! Deze camera print de foto automatisch zodra je de foto genomen hebt.

Ook een leuke gadget is de Smart Garden. Dankzij een LED-technologie, met zeer laag verbuik, heeft jouw plant automatisch 16 uur per dag licht. Daarnaast zit er een waterreservoir in. Deze bevat genoeg water voor een maand. De Smart Garden is te vinden via de Briljantjes pagina van bol.com. Deze pagina dient ervoor innovatieve producten uit te lichten. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina en deel hem met bezoekers van jouw website wanneer jij denkt dat zij dit interessant vinden!

De wereldreiziger

Sommige moeders gaan het liefst altijd op reis. Wat denk je dan van een wereldkaart met kraseffect om cadeau te geven. Dit concept houdt in dat je alle landen waar je geweest bent afkrast waarnaar er een andere kleur tevoorschijn komt. Zo is het makkelijk te zien in welke landen iemand al geweest is en welke landen iemand nog moet bezoeken.

Ga jij één van deze tips gebruiken op je website? Laat het in een reactie weten en wie weet posten wij je artikel op onze Facebookpagina!

Geplaatst in Inspiratie, Partnerprogramma
2 reacties op “Het Partnerprogramma Tipt: Moederdag
  1. Ik heb de tip Smart Garden op Nieuws Online gezet.

  2. Simone schreef:

    Ik heb een artikel geschreven met Moederdag cadeaus voor elk type moeder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

bol.com Affiliate Marketing