Het Partnerprogramma Tipt: Pasen 2021

Zin om helemaal uit te pakken met Pasen? Uiteraard hebben wij weer alles bij bol.com om Pasen in huis te halen. 

Om jouw bezoekers te kunnen laten genieten van Pasen hebben wij een paar artikelen uitgezocht. Voor iedereen zit er wel iets leuks tussen zodat Pasen één groot feest wordt.

1. Eierverftabletten

Om de Paasbrunch extra kleurrijk te maken is het natuurlijk leuk om gekleurde eieren te hebben. Met deze eierverftabletten geef je de eieren een mooi kleurtje en laat je de brunch tafel stralen!

2. Tony’s Chocolonely Paaspakket

Chocolade is niet weg te denken met Pasen. Tony’s Chocolonely heeft daarom ook heerlijke Paaschocolade artikelen. Verwen jezelf of iemand anders met dit heerlijke chocolade paaspakket. Natuurlijk kan je ook de eitjes verstoppen, wie wil er nou niet een heerlijk chocolade ei vinden?

3. Ravensburger Bunny Hop

Zoek je naar een leuk bordspel om met de familie of vrienden te spelen na de paasbrunch? Met Bunny Hop blijf je volledig in het thema. Race naar de wortel, maar pas wel op voor alle hindernissen die je onderweg kan tegen komen!

4. Paas pom pom sets

Ook voor de creatievelingen heeft bol.com genoeg te bieden! Het kan zo moeilijk of makkelijk als je zelf wilt. Met deze set krijg je alles om drie paas decoraties in elkaar te zetten. Een leuke bezigheid en versiering in één klap.

Voor nog meer artikelen om Pasen in huis te halen kan je ook een kijkje nemen op deze pagina

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Laat hieronder een reactie achter of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*