Het Partnerprogramma Tipt: Moederdag 2021

Herken je dat? De jaarlijkse uitdaging om een leuk cadeautje te scoren voor je moeder? Bij bol.com hebben we voor iedere moeder een leuk en origineel moederdag cadeau. Om het jouw bezoekers makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste cadeau’s.

Voor de boekenwurm.

Houdt jouw moeder van lezen en heeft ze de huidige boekenkast al helemaal uitgelezen? Geef haar dan een nieuw boek cadeau, neem een kijkje tussen onze bestsellers hier staan ook veel recent uitgebrachte boeken. Zoals het mysterieuze verhaal van De zeven zussen 7 – De zevende zus.

Wil je een eigen draai geven aan een boek? Ook daarvoor hebben wij een paar invulboeken zoals Mam, vertel eens. Met dit boek kom je alles te weten over haar dromen, wensen en mooiste herinneringen. Met behulp van dit boek kan jouw moeder haar eigen levensverhaal schrijven, zodat je deze voor altijd kan koesteren.

Voor een mooie verzorgde huid

Veel moeders hebben het dag in dag uit druk. Om na een lange dag goed te kunnen ontspannen zijn heerlijke huidverzorgingsproducten een must have! Zoals deze Kneipp Luxe geschenkset Goodbye stress. Deze geschenkset bevat alles om de huid heerlijk te verwennen. Voor een heerlijk zomer gevoel kan je ook The Ritual of Karma Giftset cadeau geven. Deze set wordt geleverd in een prachtige bewaardoos die ze ook nog kan gebruiken nadat ze heeft genoten van de producten.

Elke dag moederdag met Blond Amsterdam.

Het iconische merk Blond Amsterdam heeft ook een prachtige moederdagcollectie. Het opvallende en vrolijke design tovert toch bij iedereen een lach op hun gezicht? Serveer een heerlijke taart in stijl op dit prachtige taartplateau. Er staan meerdere taarten op het taartplateau wat misschien ook helpt ter inspiratie! Om vervolgens de taart ook in thema uit te serveren kan je kiezen voor dit Moederdag bord met hartjes. Dan kan je gelijk laten zien hoeveel je van haar houdt.

En om het helemaal af te maken…

Heb je nou al een prachtig cadeau maar voelt het nog niet helemaal compleet? Dan kan je er altijd nog iets kleins (of groots) aan toevoegen. Zoals dit lieve Rozentaartje. Simpel, klein, maar toch een groot gebaar. Liever iets lekkers geven? Deze Toblerone Moederdag reep heeft ook nog een lief berichtje erop staan.

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag. Laat hieronder een reactie achter of mail je vraag/opmerking naar partner@bol.com

Geplaatst in Inspiratie, kenniscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*