Bouw een affiliate winkel met Datafeedr

Datafeedr is een partij die het voor affiliate partners mogelijk maakt om datafeeds in WordPress te importeren. Sinds kort hebben ze ook alle producten van bol.com toegevoegd aan hun dienst en kun jij als affiliate partner je eigen affiliate winkel in je website integreren. En dat zonder enige programmeer kennis nodig te hebben! Ben je nu al geïnteresseerd lees dan zeker verder in dit artikel voor een kortingscode!

Wat kun je met Datafeedr?

Ben je van plan een affiliate winkel in je website te integreren, dan kun je nu heel handig gebruik maken van Datafeedr. De bol.com feeds worden iedere 2 uur geüpdatet, waardoor de informatie over de producten in je affiliate winkel (bijna) altijd up to date zijn. Is een product niet meer leverbaar, dan zal deze automatisch verdwijnen. Zo voorkom je dat je zelf dag in dag uit moet nagaan of je links nog werken.

Bekijk onderstaande video voor een simpele uitleg.

WordPress en Woocommerce

Datafeedr heeft een naadloze integratie met WordPress en werkt met bijna alle beschikbare thema’s en plugins (bekijk geschikte thema’s). Met de Woocommerce plugin kun je in je WordPress website een eigen winkelwagentje creëren. Door hier Datafeedr aan toe te voegen hoef je zelf geen producten te verkopen, maar kun je producten van 30+ affiliate netwerken en 13.000+ adverteerders in jouw winkel plaatsen. De vereisten voor installatie van Datafeedr vind je hier. Ook is er een handige set-up guide en video om je op weg te helpen.

Wat kost het + kortingscode

Je betaalt een maandelijks bedrag om gebruik te maken van de dienst, die je al het werk uit handen neemt. De commissie die je genereert via je affiliate netwerken blijft 100% van jou. Er zijn drie pakketten: starter, basic en professional. De prijzen variëren daarbij van $29 tot $99 per maand. Krijg als bol.com affiliate partner nu 15% korting op alle 3 de pakketten met de code: BOL15.

Een Nederlandse website die gebruik maakt van de dienst van Datafeedr is fashionandbusiness.nl. Je ziet daar een webshop met allerlei artikelen die verkrijgbaar zijn bij verschillende webshops. Wanneer een klant erop klikt ga je automatisch naar de website. Wil je een persoonlijke mening weten van iemand die Datafeedr uitgeprobeerd heeft? Lees dan het bericht van Jennifer Kok op affiliateblogger.nl.

Ben jij van plan om een eigen winkel in je website te plaatsen en gebruik te maken van Datafeedr? Kijk dan op de website van Datafeedr voor meer informatie.

Geplaatst in Aan de slag, kenniscentrum
2 reacties op “Bouw een affiliate winkel met Datafeedr
  1. Dylan schreef:

    WP all Import is ook zeker het proberen waard met cron job functionaliteit, mapping, custom coding en cloacking.

    En dan zit je niet met maandelijkse kosten te kijken

  2. Niek van Alphen schreef:

    Met Stellia CMS kan dit nog makkelijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*