Waarom zijn mijn banners niet (meer) zichtbaar.

Indien je gebruik maakt van een adblocker zal de banner niet zichtbaar zijn op je website. Als de banner ook na het deactiveren van de adblocker niet zichtbaar is, kun je contact opnemen met het Partnerprogramma.

Zijn er voor elke campagne banners beschikbaar?

Nee, niet bij alle acties zijn banners beschikbaar. Wanneer dit wel zo is wordt je hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Ook kun je de actieve banners vinden op de bannerspagina in je account.

Kan ik een speciale banner aanvragen voor mijn eigen website?

Helaas kan dit niet. Wel kun je zogeheten categorie banners gebruiken, deze promoten een specifieke categorie en sluiten daarom vaak goed aan bij het thema van je website.

Hebben jullie ook banners in andere formaten?

De banners van het Partnerprogramma zijn enkel in het formaat te gebruiken die op de site staan aangegeven. Het is dus niet mogelijk om deze banners in een ander formaat aan te vragen.

Zijn er ook banners voor een specifieke productcategorie?

De zogeheten categorie banners zijn gefocust op een bepaalde productcategorie, zoals bijvoorbeeld muziek of koken. Zo heb je altijd een banner die bij je website past! De nieuwe banners kun je vinden onder de tab ‘promomateriaal’ in het Partnerprogramma. Om